Elite Calaca en Calavera

In Juni 2019 zijn er 2 nieuwe keepershandschoenen van Elite Sport op de markt gebracht. De Elite Calaca en de Elite Calavera. Het design is schitterend. Bij de Calaca lijkt het alsof je botten zichtbaar zijn en bij de Calavera zie je een dooskop op de handschoen. De foamlaag, het gedeelte van de handschoen waar de contact mee maakt met de bal, bestaat ui 4mm SGB latex + 4mm demping voor optimale comfort.

]

Elite Sport Calaca

Zie bovenstaande foto. De keepershandschoen heeft niet alleen een opvallende uitstraling, maar ook een extreem goede grip. Wij durven wel te zeggen dat je voor €54 in Nederland, geen betere keepershandschoen gaat tegenkomen. De vingerbescherming in alle 5 de vingers, kun je eruit halen als je meer van bewegingsvrijheid houdt. Het uiteinde van het vingergedeelte is gerold om makkelijker contact te maken met de bal. Tussen de duim en wijsvinger heb je een stretchzone zodat de handschoen daar niet kan scheuren. Beschikbaar in de maten 5 tot en met 11. Kortom. Deze Elite Sport keepershandschoen heeft alles in huis om er optimaal mee te kunnen presteren.

elite.calavera.keepershandschoenen
elite.calavera.keepershandschoenen

Elite Sport Calavera

Een doodskop op je keepershandschoen. Waar kom je dit anno 2020 tegen? Geen enkel keepersmerk is zo creatief geweest als Elite Sport het afgelopen seizoen. De Calavera heeft dezelfde eigenschappen als de Calaca, alleen het design is heel anders. Ook bij de Calavera kun je de fingersave verwijderen en de hybride pasvorm is hetzelfde. Al je nieuwe keepershandschoenen kun je online bestellen bij KeepersTalent.nl. Zij hebben de laagste prijs, een uitstekende klantenservice en een grote voorraad.

Elite Sport combideals

elite.sport.combideals

Twijfel je of je de Calavera of de Calaca wilt gaan bestellen online? Je kunt ze ook beide nemen met 15% korting op KeepersTalent.nl  In de sportzaak betaal je €60 voor deze Elite Sport keepershandschoenen. Als je ze beide wilt bestellen, betaal je €102. Klik hier om beide keepershandschoenen te bestellen.

Het voordeel van Elite keepershandschoenen is dat de duurzaamheid fantastisch is. De grip is uiteraard heel goed, maar de handschoenen worden gemaakt van stevig materiaal, waardoor ze niet zo snel kapot gaan. Maak je nieuwe keepershandschoenen altijd goed vochtig voor je ze gaat gebruiken, de bevordert de levensduur.

Elite Aztlan keepershandschoenen

In Augustus 2020 is de Elite Aztlan de best verkochte keepershandschoen geweest. Wij hebben deze handschoen in 1 maand tijd, maar liefst 45 keer verkocht. De zwart-gouden handschoen heeft een koninklijke uitstraling en is beschikbaar in de maten 5 t/m 11 met Fingersave die je eruit kunt halen. De vingertoppen zijn gerold voor een groter bereik. Bestel hier de Elite Aztlan met actiecode 101010 en ontvang 10% extra korting op KeepersTalent.nl

Elite Vipera

Hieronder zie je een foto van de nieuwste keepershandschoen van Elite die 2020 verkrijgbaar is. De Elite Vipera. De Elite Vipera heeft een adviesverkoopprijs van €100 en een fenomenale grip. Dit flexibele model zonder vingerbescherming sluit goed aan om de hand van de keeper. De vingers zijn wel iets aan de strakke kant. De duim is dubbel gerold met faam en het logo van Elite Sport komt er in het rood mooi uit.

Elite.Vipera