Elite Sport Junior

Keepershandschoenen voor kinderen kopen is altijd een hele opgave in de binnenstad. Niets ten nadele van 100% football, Sport2000 of Intersport (dit zijn over het algemeen prachtige winkels met een uitgebreid assortiment), maar voor de keepers hebben ze meestal niet veel. Buiten wat oude Adidas voetbalhandschoenen en een zeer bescheiden Stanno collectie komen de meeste sportzaken niet. Dit moet anders dachten de mensen achter KeepersTalent in Breda.

Waar moet je op letten bij het kopen van Junior Keepershandschoenen?

80% van productiekosten van een keepershandschoen is de foamlaag. Het rode gedeelte van de handschoen hieronder (de plek waar je de bal mee vangt) is de foamlaag. Een ander woord voor foam is latex. Onder de latex heb je nog een paar mm schuimrubber voor extra demping en stevigheid. Hoe beter/duurzamer de foamlaag is, hoe duurder de junior voetbalhandschoen is en hoe gemakkelijker jij ballen klemvast kunt pakken. Kijk altijd of de foamlaag minimaal 3 of 4mm dik is. Is dit niet het geval. Dan is de keepershandschoen meestal snel kapot. Elite Sport keepershandschoenen beschikken altijd over minimaal 3.5 mm foam.

elite.scorpion.keepershandschoenen

Elite Sport Vibora

elite.keepershndschoenen

De Elite Vibora is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de best, verkochte voetbalhandschoenen van Nederland. Dit model heeft verwijderbare fingersave. Bij deze keepershandschoenen zit de vingerbescherming standaard in de handschoen, maar je kunt deze er gemakkelijk uithalen mocht je liever willen spelen met voetbalhandschoenen zonder fingersave. De Elite Sport Vibora heeft platte vingers voor een normale pasvorm. Het voordeel van zwarte keepershandschoenen is dat deze mooi zwart blijven. De  Elite Vibora is met €40 uiterst sportief geprijsd en je gaat in deze prijsklasse nergens een betere voetbalhandschoen tegenkomen. Als je meer geld wilt uitgeven voor een goede, zwarte keepershandschoen, bekijk dan eens naar de Elite black Solo.

Voetbalhandschoenen voor kids

De Elite Vampire, Crash en Stars zijn de beste keuze in de maten 3, 4 en 5. Ook leuk om te weten. KeepersTalent.nl (zij hebben ook de beschikking over een fysieke winkel in Breda) heeft altijd de laagste prijs van Nederland en een ontzettend groot assortiment keepershandschoenen. 30% van alle junior keepers in Nederland keepen tegenwoordig met Elite Sport. Voor 23:59u besteld is altijd de volgende werkdag in huis en je krijgt op combideals altijd maar liefst 15% korting. Bekijk hier het gehele keepers-assortiment van keepersTalent.nl

Keepershandschoenen achteraf betalen.

Het is ook mogelijk om bij de keepersspeciaalzaak KeepersTalent.nl, achteraf te betalen. Als je naar KeepersTalent.nl gaat en je selecteert een product, dan heb je nog eens 14 dagen om het product te betalen. Kies dan voor Klarna als betaalwijze. Als je niet tevreden bent over je aankoop, kun je deze altijd terugsturen en dan krijg je binnen 7 dagen je geld terug. Met de code: 1515 heb je nog eens 15% korting op het gehele assortiment van KeepersTalent