Elite Neo Black en Aqua

Begin 2021 zijn er 2 fantastische keepershandschoenen van Elite Sport op markt gebracht. De Elite Neo Black, de keepershandschoen die helemaal zwart is en de Elite Neo Aqua. De Elite Neo Black heeft vanaf minuut een extreem goede grip. Zodra je de plastic van de foamlaag haalt, blijft de bal plakken aan je handschoen. Bij De Elite Neo Aqua moet je de fabriekslaag er in eerste instantie goed afwassen. De eerste twee keer dat je deze draagt kan het heel glad aanvoelen, maar na 3 – 4 keer dragen is de Elite Neo Aqua geweldig. Bekijk hieronder de Elite Neo Black. Het design en grip is echt legendarisch.

elite.neo.black.keepershandschoenen

 

Elite Neo Black

Dit is zonder twijfel de beste keepershandschoen die ik ooit aan heb gehad. Dt zijn woorden van KeepersTalent eigenaar Diego Theunissen die hij in April 2020 uitsprak. De pasvorm is heel strak. De hybride pasvorm zorgt ervoor dat je met het uiteinde van je vingers nog makkelijker contact kunt maken met de voetbal, om deze vervolgens klemvast te pakken. Vanaf seconde 1 is de grip geweldig. Je hoeft de handschoen niet nat te maken. Je heb het beste balgevoel als je er goed in spuugt. Ook is de foamlaag enorm sterk en gaat deze langer mee dan bijvoorbeeld de Elite Real. De Elite Sport Neo Black heeft geen vingerbescherming voor optimale bewegingsvrijheid. De bandage is enorm soepel en voelt zeer zacht maar toch stevig aan. Het uiteinde van de vingers is het zwakste punt van dit model. Houd de vingertoppen altijd goed vochtig. Doe je dit niet. Heb je de kans dat deze kunnen gaan uitdrogen.

Elite Neo Aqua

De Elite Neo Aqua heeft dezelfde pasvorm als de Neo Black. Alleen is de foamlaag blauw in plaat van zwart. Het enige verschil tussen de Aqua en de Neo is dat je de Neo van te voren goed moet pre-washen. Pre-washen is een ander woord voor de de fabriekslaag die nog op de foamlaag zit, er goed afwassen met lauw water en vervolgens een paar dagen laten drogen. Doe je dit niet? Dan zul je merken dat de keepershandschoen in het begin ontzettend glad aanvoelt. En er is niets zo irritant als onder de lat staan met een keepershandschoen die niet bertrouwbaar aanvoelt en waar je ballen mee los kunt laten. Het is ook mogelijk om bij KeepersTalent.nl achteraf te betalen. Op het moment dat je de voetbalhandschoenen thuis krijgt, heb je nog 14 dagen om de rekening te voldoen. Deze modellen zijn ook verkrijgbaar in de witte variant. De Elite Neo White.

Klik hier om alle nieuwe keepershandschoenen van Elite Sport te bekijken en online te bestellen.

elite-neo-aqua-kopen
elite-neo-aqua-kopen

Het nadeel van aqua keepershandschoenen

Eerlijk is eerlijk. Aqua keepershandschoenen hebben een geweldige grip bij regenachtige weersomstandigheden. Dit komt doordat de faam/latex gemaakt is van zacht materiaal waardoor het water in de handschoen trekt. Hierdoor is de grip beter dan bij een normale keepershandschoen met een stuggere foamlaag. Het nadeel van een ‘zachte latex’ is dat de keepershandschoen ook sneller stuk gaat. Als je hier niet goed mee omgaat. Belangrijk om te weten is dat Elite keepershandschoenen nooit kapot gaan door het tegenhouden van voetballen. Handschoenen gaan kapot door slecht onderhoud en door het afzetten met een platte hand op het (kunst)gras. Wil jij weten hoe je goed je keepershandschoenen kunt onderhouden? Klik dan hier

Waarom bestellen bij KeepersTalent.nl

  • Ze hebben een fysieke keeperswinkel in Breda.
  • Grootste assortiment
  • Laagste prijs van NL.
  • Snelste levertijd. Voor 23:59u besteld, morgen in huis.
Elite Sport Neo Red

In September 2020 heeft Elite Sport weer een extra kleur aan de Neo familie toegevoegd. Om de Elite Sport Neo’s zo populair zijn. begin 2021 hebben we al kennis gemaakt met de Elite Neo Black en de Elite Neo Aqua. Eind 2021 is daar de Elite Neo red aan toegevoegd. Dit model is exact hetzelfde als de Neo Black, alleen vanzelfsprekend is deze helemaal in het rood ontworpen. Je ziet dat steeds meer amateur keepers op het hoogste niveau met de Elite Sport Neo red onder de lat staan. In 2021 komt de Elite Neo White op de markt. Wij zijn heel benieuwd hoe deze er precies uit gaat komen te zien.

elite.neo.red