Elite Aztlan

Wat zijn anno 2021-2020 de mooiste keepershandschoenen die je in Nederland kunt kopen? Vele kenners hebben daar een verschillende mening over. Sommige keepers houden van felle kleurtjes en de oudere garde houdt meer van zwarte exemplaren. De Elite Aztlan is een model die zowel de jeugd als de oude garde mooi vind. Ook hebben wij onderaan deze pagina een mooie kortingscode die enkel te gebruiken is op Keepers-Talent

Elite.aztlan

Elite Aztlan kopen online

De Elite Aztlan beschikt over verwijderbare fingersave en is verkrijgbaar in de maten 5 t/m 11. Klik hier om te bekijken welke maat jij nodig hebt. Het voordeel van Elite Sport voetbalhandschoenen is dat ze niet snel kapot gaan en je er lang plezier van hebt. De keepershandschoen moet je licht vochtig maken voor optimale grip. Online kun je natuurlijk overal handschoenen bestellen. Maar als je bij KeepersTalent.nl besteld, heb je de handschoenen altijd de volgende dag in huis en betaal je altijd de laagste prijs. Met de code: 101010 heb je ook nog eens een extra korting van 10% bovenop de laagste prijs die zij al hanteren.

Met of zonder Fingersave keepen

Dat is een vraag waar vele keepers en ouders mee stoeien. Kiezen we voor extra bescherming (met Fingersave) of gaan we voor meer bewegingsvrijheid (zonder Fingersave). Dat is een moeilijke vraag die iedereen zichzelf dient te stellen als je keepershandschoenen wilt gaan kopen. Het voordeel van elite is dat alle modellen ‘verwijderbare fingersave‘ bevatten. Hierdoor kan je de bescherming gemakkelijk verwijderen door de bescherming eruit te halen door het klittenband te openen. Hierdoor bepaal je zelf wat je prettig vind.

Met de code: 101010, heb je 10% extra korting op de gehele website van KeepersTalent.nl. Sla snel je slag en profiteer ervan zolang dat nog kan. Uiteraard kun je ook de auto pakken en een bezoekje brengen aan deze keeperswinkel.

Klik hier om de Elite Atlan bij KeepersTalent.nl te bestellen.