Elite Sport Keepershandschoenen 2021

Ieder jaar in de maanden Mei/Juni beginnen de harten van de meeste ballenvangers in Nederland weer sneller te kloppen. Iedereen weet dat de nieuwe collectie onderweg naar Nederland is. De Pakistaanse arbeiders hebben weer hard doorgewerkt om de steeds grotere order op tijd af te krijgen. Ook in Israel (het land waar Elite Sport vandaag komt) is er hard gewerkt om het design en de pasvorm weer op orde te krijgen. Nog nooit zijn er in 1 jaar tijd zoveel Elite keepershandschoenen verkocht in Nederland. Ze zijn bijna niet meer aan te slepen. Elite Sport is in 2021 het keepersmerk van Nederland en ze zijn ook bezig om europa over te nemen.

Elite Calavera Keepershandschoenen

elite.calavera.keepershandschoenen
Elite Sport Calavera

Elite Sport heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. De Elite Sport Calavera Keepershandschoenen hebben weer een unieke uitstraling, waar andere merken jaloers op zijn. De designer verrast ieder jaar weer opnieuw en speelt goed in op de wensen van de Europese consument. De Elite Sport Calevera heeft net als de Elite Black Solo een hybride pasvorm. het uiteinde van de vingers is net iets breder voor een optimale balcontrole en groter pakoppervlakte. 4mm SG latex/foam voor goede grip en 4mm demping. Verwijderbare fingersave in alle 5 de vingers. Beschikbaar in de maten van 7 tot 11 en natuurlijk te bestellen op KeepersTalent.nl voor de laagste prijs van Nederland. KeepersTalent heeft ook een fysieke winkel in Breda aan de Verbeetenstraat 19 waar je gratis je auto voor de deur kunt parkeren om handschoenen te kopen. De medewerkers hebben kennis van zaken en zijn heel klantvriendelijk. Ze nemen de tijd voor iedereen en beantwoorden al je keepersvragen heel deskundig. De Elite Calavera is in de junior maten 1 van de beste verkochte keepershandschoen van Nederland. Waarom is deze glove zo populair? Dat komt door de opvallende uitstraling. Goede grip. Vingerbescherming en een brede bandage voor optimale stevigheid.

 

Elite Scorpion keepershandschoenen

De Elite Scorpion keepershandschoenen beschikken over een stoere uitstraling. Zoals je ziet zijn de ringvinger en middelvinger negatief gestikt. Klik hier voor alle negatieve keepershandschoenen. Bij deze type handschoenen gaat de zijkant van de vinger over de latex heen. Hierdoor heb je een nog strakkere pasvorm. verder heeft de Elite Sport Scorpion een 4mm SRB Latex en 4 mm demping voor een stevige foamlaag. Dit model is beschikbaar in de maten 5 t/m 11 en gaat rond de €50-60 kosten. De SBR Latex is weer een stukje beter dan de SG Latex. Hierdoor heb je meer grip waardoor je de bal beter kunt klemmen. Maak de Elite Sport keepershandschoenen licht vochtig, hierdoor is de latex op zijn best. De pasvorm is fantastisch en je hebt met deze voetbalhandschoen altijd een goede pasvorm.

elite.scorpion.keepershandschoenen
elite.scorpion.keepershandschoenen

Nieuwe keepershandschoenen Elite Sport 2021

Hierboven hebben wij 2 modellen besproken die in Mei-Juni te koop zullen zijn in de Nederlandse sportzaken en webshops. De verwachting is dat deze net als voorgaande jaren, snel uitverkocht zijn. Mocht je van plan zijn om nieuwe elite sport keepershandschoenen te kopen, wees er dan op tijd bij. Op KeepersTalent.nl hebben ze altijd het grootste assortiment en de laagste prijs op alles. Ook hebben zij een 100% keeperswinkel aan de Verbeetenstraat 19 in Breda waar je gratis je auto in de straat van de winkel kunt parkeren.

Bekijk hieronder het filpmje van de populaire Elite Black Panther.

De beste keepershandschoenen bestellen

Iedereen wilt altijd met de beste handschoenen onder de lat staan. Iedere doelman moet tijdens de wedstrijden kunnen vertrouwen op zijn of haar keepershandschoenen. Als je niet zeker bent van je zaak, laat je veel ballen los, waardoor de tegenstander de rebound erin kan schieten. Als je veel ballen loslaat, dan merkt de tegenstander dat en krijg je meer schoten op je doel afgevuurd. Als je keepershandschoenen gaat bestellen, moet je jezelf de volgende vragen stellen.

  1. Hoeveel geld wil ik uitgeven aan de nieuwe keepershandschoenen? Hoe duurder ze zijn, hoe beter de grip.
  2. Waarvoor ga ik deze gebruiken? Bijvoorbeeld: Trainingen op kusntgras of wedstrijden op natuurgras.
  3. Wil ik keepershandschoenen met of zonder fingersave kopen?
  4. Wat voor type vingers wil ik. Rolvinger, Negative of Plat?

 

Elite Ignis

Elite.ignis.

Hierboven zie je het nieuwste model van elite Sport. De Elite Ignis. De lignis is hetzelfde als de Elite Rainbow en de Elite Vipera. De Elite Ignis is gemaakt van flexibel materiaal en sluit goed aan om de hand. De polsband zorgt ervoor dat deze stevig aansluit om de polsen van de doelman.