Elite Scorpion

Elite Scorpion Keepershandschoenen kopen

In de zomer van 2021 heeft Elite Sport opnieuw heel Nederland verast door als eerste keepersmerk de collectie uit te brengen. Elite Sport is in minder dan 5 jaar uitgegroeid tot het nummer 1 keepersmerk van de Benelux, waar duizenden doelmannen wekelijks hun wedstrijd mee spelen. Het lijkt wel een soort virus dat heel keepend  Nederland besmet is met het Elite-virus. Iedereen wil keepen met Elite omdat Elite Sport kwaliteit ademt.

elite.scorpion.handschoenen

Nieuwe collectie

De Elite Sport keepershandschoenen gaan als zoete broodjes over de toonbank in Nederland. 5 jaar geleden speelde nog bijna niemand met Elite Sport en de geruchten gaan dat in 2019, 25% van alle keepers in Nederland met dit merk keept. Dat is 1 op de 4 keeper. Er leven in Nederland ongeveer 100.000 keepers, dat betekent dat 25.000 mensen wekelijk hun Elite keepershandschoenen aantrekken! De nieuwe collectie is weer fantastisch. Op de foto’s op deze pagina zie je de Elite Scorpion. Maar de Elite Calaca vinden wij nog mooier. Wil je de Elite Calaca zelf bekijken? KLIK DAN HIER

elite.scorpion.keepershandschoenen
elite.scorpion.keepershandschoenen

Waarom is Elite Sport zo pupilair?

  1. Het design is altijd geweldig. Je houdt ervan of je haat het maar je kan niet zeggen dat de designer er geen moeite in heeft gestopt. Het lijkt wel of de designs ieder jaar een beetje gekken worden.
  2. Lange levensduur: Keepershandschoenen van Elite  Sport gaan altijd lang mee. Ze gaan niet zo snel kapot. Uiteraard moet je er wel goed mee omgaan. Maar over het algemeen kun je er heel lang mee doen.
  3. Grip: Elite Sport maakt geen rommel. De goedkoopste handschoen van Elite Sport is €40. Dat zijn de Elite Stars, Crash en Vampire. Elite wilt voor de jeugdkeepers ook kwaliteit en verkoop geen keepershandschoenen waar ze zelf niet in geloven.

Elite Scorpion

De rode foamlaag zorgt ervoor dat je de spits afschrikt bij een 1 vs 1 situatie. De hybride vingercombinatie zorgt ervoor dat je vangen van de bal je veel gemakkelijker afgaat. De vingerbescherming die in de handschoen zit verwerkt, kun je eruit halen als je dit niet fijn vind.

Klik hier om de Elite Scorpion te kopen op KeepersTalent.nl