Elite Combat Keepershandschoenen

Voor iedereen die het merk ‘Elite Sport’ al een tijdje volgt, weet dat de Elite Combat een keepershandschoen is die al jaren in het assortiment. Ieder jaar ondergaat de Combat een kleine verandering. In de zomer van 2021 heeft Elite Sport de Combat ‘zwart’ gemaakt met oranje elementen erin verwerkt. Dit zorgt voor een stoere uitstraling en is makkelijk te combineren met vele keeperstenues.

Het Design

De Elite Combat is prijs-technisch een top-keepershandschoen met 4mm Elite Contact S latex + 4 mm demping voor een stevigheid met controle. De keepershandschoen is financieel bereikbaar voor vele mensen. Voor minder dan €50 heb je een hele goede keuze gemaakt in de jungle van verschillende keepershandschoenen. Je kunt je keepershandschoenen overal halen maar bij KeepersTalent.nl weet je zeker dat je goed en vriendelijk wordt geholpen. Dit bedrijf is altijd ontzettend scherp geprijsd zijn en zit gevestigd in Breda. Ook beschikken deze keeper-webshop over een uitgebreid assortiment op het gebied van voetbalhandschoenen en keeperskleding.

Elite keepershandschoenen met fingersave

De eerste vraag die je jezelf moet stellen, is of je keepershandschoenen met of zonder vingerbescherming wil hebben? Papa’s en mama’s willen het liefst dat hun kinderen zo goed mogelijk beschermd zijn en zeggen allemaal: ‘Met bescherming’. Wij hebben hier een andere mening over. Als je heel je leven keept met keepershandschoenen met fingersave, dan creëer je luie vingers. Je wordt niet gedwongen kracht te zetten met je vingers om ballen te stoppen. De kans is groot dat je op latere leeftijd veel vingerblessures gaat krijgen. Als je net begint met keepen en je hebt 0 ervaring. Dan raden wij het juist wel aan om fingersave te gebruiken. Dan kun je het beste de Elite Vampire, Crash of Star bestellen.

Samenvatting:

  1. Als de keeper net begint met keepen, is het verstandig om keepershandschoenen met fingersave te kopen, voor extra bescherming
  2. Als je al 1-2 jaar actief bent als keeper, kun je beter keepershandschoenen zonder fingersave kopen. Omdat je dan meer ervaring hebt en bewegingsvrijheid bij je vingers super belangrijk is voor een keeper.

Keepershandschoenen met verwijderbare fingersave

Twijfel je na het lezen van deze blog wat je wil? Met of zonder vingerbescherming. Dan kun je het beste keepershandschoenen met verwijderbare fingersave online bestellen. Deze keepershandschoenen hebben een klittenband op de ‘rug’ van de handschoen. Deze kun je gemakkelijk open maken en de stokjes er 1 voor 1 uithalen. Je zult merken dat je veel meer bewegingsvrijheid hebt als je speelt met handschoenen zonder vingerbescherming.

Keepershandschoenen bedrukken

Op de polsband van Elite keepershandschoenen, hebben ze altijd een vakje open gelaten waar je mooi je keepershandschoenen kunt personaliseren. De meeste keepers laten hun voornaam en/of achternaam op de keepershandschoen bedrukken. Voor het drukwerk maken wij altijd gebruik van de diensten van Drukwerk93.nl Voor slechts €5 kun je daar terecht en drukken zij op de handschoen wat je maar erop wil hebben.

Elite Combat Pro

Elite.Combat.Pro.Keepershandschoenen

Hierboven op de foto zie je de nieuwe Elite Combat Pro die met verwijderbare vingerbescherming te koop is. De latex is gemaakt van stevige foam zodat deze niet snel kapot gaat. De groene kleur-elementen die in dit model zijn verwerkt zorgen voor een krachtige uitstraling. Als je een beetje in de Elite Sport keepershandschoenen tuft, creëer je een plakkerige foamlaag/latex waardoor je als keeper balvaster bent, en meer ballen klemvast pakt. Dit model is met kortingscode 101010 met 10% korting extra te bestellen op KeepersTalent.nl

Bij KeepersTalent.nl is het voor 23:59u besteld, morgen al in huis. Voor 11:00 besteld is dezelfde avond al in huis. Wil je ze nog sneller hebben? Plan dan snel een bezoekje naar onze keeperswinkel in Breda.

Weet je niet zeker welke maat je hebt en wil je graag advies krijgen? Plan dan een bezoekje aan KeepersTalent. Zij hebben een 100% keeperswinkel in Breda met meer dan 1000 keepershandschoenen op voorraad. Klik hier voor de winkel. Bekijk wel goed eerst naar de openingstijden van de shop want ze zijn maar beperkt geopend.